Популярний мобільний оператор lifecell вирішив побалувати своїх абонентів вигідною пропозицією. Компанія пропонує вигідний пакет за яким ви зможете без обмежень насолоджуватися улюбленою музикою та відео.

Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Lifecell
Lifecell / фото: depositphotos

Зазначається, що тепер абоненти lifecell зможуть замовити послугу "Відео + Музика безліміт" пакетом, сплачуючи не кожні 4 тижні, а одразу за 90 або за 180 днів користування пакетом.

У компанії повідомляють, що так українці зможуть економити до 37%, якщо порівнювати із пакетом послуг на місяць.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Пакет на 90 днів безліміту коштує 120 гривень, а на 180 днів — 200 гривень.

Однак абонентів попереджають, що пакет автоматично не продовжується і замовити його можна не раніше ніж за 10 днів до закінчення дії послуги.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Підключивши послугу, ви зможете без додаткової плати за інтернет насолоджуватися музикою та відео на популярних платформах: YouTube, YouTube Music, YouTube Kids, Spotify, Apple Music, Deezer, SoundCloud, Shazam та TuneIn Radio.

Замовити послугу можна у застосунку "Мій lifecell".

Компанія також попереджа клієнтів, що 30 ГБ надаються без обмеження швидкості, а далі швидкість обмежується до 1 Мбіт/сек.

Нагадаємо, "Лохотрон чистої води": абоненти Lifecell скаржаться на дискримінацію у тарифах

Раніше ми писали про те, що Lifecell нагадав українцям про корисну послугу

Крім того, Знай.ua повідомляв, від 40 до 800 гривень: у Lifecell розповіли, як отримати додаткові кошти на рахунок