Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин з м'ясних відділів. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на сало, сосиски та варену ковбасу.

На кінець лютого лідером зі зниження цін виявилася варена ковбаса.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від фахівців економічного порталу Minfin.

М'ясна продукція Фото: скрін youtube
М'ясна продукція Фото: скрін youtube

Вартість сала

Згідно з відкритою інформацією, станом на 22 лютого, за сало "домашнє" 1 кілограм беруть у Megamarket – 199,00 грн., у Novus – 319,00 грн. Середня ціна встановилася на рівні – 259,00 грн. А ось сало солоне 1 кілограм продається в мережі Metro по 242,88 грн., в Auchan – 242,80 грн. Середня ціна на рівні – 242,84 грн.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Ціни на сало, скріншот: Minfin
Ціни на сало, скріншот: Minfin

Вартість вареної ковбаси

Середні ціни на варену ковбасу Алан докторська знизилися з 350,50 грн/кг до 334,36 грн/кг. Ашан докторська не змінилася у ціні – 299,00 грн/кг. А ось Ашан Глобине докторська подешевшала з 225,67 грн/кг до 199,00 грн/кг.

Ціни на варену ковбасу, скріншот: Minfin
Ціни на варену ковбасу, скріншот: Minfin

Вартість сосисок

У свою чергу, цінник на сосиски Бащинський філейні підвищився з 225,90 грн/кг до 227,87 грн/кг.

Ціни на сосиски, скріншот: Minfin
Ціни на сосиски, скріншот: Minfin

Нагадаємо, навіть на фекаліях менше бактерій: хімік показав, чому небезпечно купувати молочку на ринку.

Раніше повідомлялося, ціни падають, апетит піднімається: супермаркети пропонують смачну вартість бекону, курки та сардельок.

Також, "Зелені" вже по 150 грн за кіло: в Україні різко подорожчали помідори, огірки та картопля.