Пенсіонери та сім'ї з дітьми можуть отримати одноразову фінансову допомогу. Виплата у розмірі близько 4500 гривень перераховується на банківську картку. Про це йдеться на facebook-сторінці БФ Cash For Refugees.

Благодійний фонд розпочав прийом заявок на грошову допомогу для сімей із населених пунктів Петропавлівської ОТГ Харківської області. Виплати надаються сім'ям, які відповідають одразу трьом критеріям відбору.

Грошова допомога. Фото: скрін youtube
Грошова допомога. Фото: скрін youtube

Хто має право на допомогу:

  • у складі сім'ї є пенсіонери від 65 років та старші або дитина молодша 13 років;
  • сім'я раніше не отримувала допомоги від Cash For Refugees;
  • сім'я мешкає на території Петропавлівської ОТГ або ВПО з офіційною реєстрацією.

Базова допомога становить близько 4500 гривень, але розмір виплати може бути вищим для окремих категорій, якщо будуть надані відповідні документи. Виплата надійде на банківський рахунок протягом місяця після реєстрації.

Популярні новини зараз
Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Допомога українцям із дітьми. Фото: скрін youtube
Допомога українцям із дітьми. Фото: скрін youtube

Попередня реєстрація проводиться в онлайн-форматі за цим посиланням. Заповнити анкету потрібно до 25 лютого 2024 року. Особиста реєстрація відбудеться у м. Харків чи м. Ірпінь на вибір одержувача допомоги.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українцям обіцяють одноразову матеріальну допомогу: у кого в гаманцях додасться купюр.

Також наш портал інформував, додаткову допомогу на дітей: батькам виплатять до 2000 гривень, хто може сподіватися.

Крім того, ми писали, із незаможного зроблять бізнесмена: українці можуть отримати від держави солідну допомогу.