Власників електролічильників у деяких випадках можуть очікувати на додаткові витрати. Кому і за що доведеться заплатити зі своєї кишені, йдеться на facebook-сторінці "Закарпаттяобленерго".

Електролічильник - важливий прилад, встановлений у кожному будинку. Нерідко виникає потреба перенести лічильник або встановити новий. У цьому випадку на споживача чекають додаткові витрати.

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

Проводити роботи з електролічильниками має право оператор систем розподілу. У разі послуги з обладнання лічильника всі витрати лягають на плечі власника приладу обліку.

"Відповідно пункту 2.3.6. Правил роздрібного ринку електричної енергії надання споживачу замовлених ним послуг з облаштування вузла обліку або реконструкції вузла обліку електричної енергії здійснюється за рахунок споживача", - попередили енергетики.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

У разі поділу обліку електричної енергії плата за послуги береться з осіб з ініціативи яких провадиться відповідний поділ.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Підняття неминуче": електроенергія для українців може подорожчати до 5,5 грн за кіловат.

Також наш портал інформував, чи можна "влетіти" майже на 3 тисячі гривень: енергетики попередили українців.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, до літа доведеться не лише худнути, а й економити: у Раді обговорюють зміни тарифів на комуналку.