Деяким українцям, ймовірно, доведеться більше ходити пішки, оскільки тарифи на проїзд у міському транспорті можуть підняти. Ціни на послуги маршрутників хочуть підвищити в одному із великих міст України. Про це повідомляє інформаційний портал cheline.

У Чернігові планують переглянути ціни на проїзд у міському пасажирському автомобільному транспорті. Зазначається, що базовий тариф на проїзд у маршрутках становитиме 17 гривень за умови оплати готівкою.

Маршрутка. Фото: скріншот youtube
Маршрутка. Фото: скріншот youtube

В той самий час для пасажирів, які здійснюватимуть оплату безконтактною банківською карткою або пристроєм із технологією NFC, діятиме знижка у розмірі 2 гривні. Тобто вартість проїзду складе 15 гривень.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Вартість разового квитка на проїзд автобусом на міських маршрутах з можливістю пересадки протягом 30 хвилин, за умови використання електронного квитка, складе 12 гривень. Для школярів проїзд на цих умовах становитиме 5 гривень за наявності учнівського квитка.

На даний момент нові розцінки знаходяться лише на стадії проєкту, який ще має бути затверджений міською радою.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, гаманці спорожніють ще сильніше? Українців може очікувати на підвищення тарифів на проїзд.

Також наш портал інформував, купувати квитки не доведеться: кому з українців можуть дозволити безкоштовно їздити поїздами.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, а поїзд уже поїхав, поки в укритті сиділи: як розбиратися з "Укрзалізницею", якщо не встигли на потяг через тривогу.