Більшість мостів у Києві перебувають у аварійному стані, і деякі з них потенційно можуть обвалитися. Після проведених досліддень з'ясувалось, що близько 90% мостів у місті є смертельно небезпечними.

Про це заявив голова та засновник Офісу Трансформації Максим Бахматов в ефірі телемарафону.

Подільський міст. Фото: Facebook
Подільський міст. Фото: Facebook

Бахматов пояснює, що багатьма мостами у столиці не можна пересуватися і технічні експерти попереджають, що вони можуть впасти.

"Міст Метро – аварійний, міст Патона – аварійний, міст Південний – аварійний. Міст Патона та міст Метро – аварійність 5-го рівня. Ними не можна користуватися вже. Тобто якщо ви їдете цими мостами – уважно – вони можуть впасти", – розповідає фахівець.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Зазначається, що Мінвідновлення разом із РНБО провело дослідження всіх ключових магістралей і комунікацій Києва і з'ясували, що 90% мостів у Києві – аварійні.

Подільсько-Воскресенський міст
Подільсько-Воскресенський міст

Експерт також пригадав обвалення балок на Шулявці.

Нагадаймо, що 30 вересня 2023 року на вул. Олександр Довженка під час робіт з монтажу Дегтярівського шляхопроводу стався обвал балок.

Раніше ми писали про те, хто б зараз міг перемогти на виборах мера Києва: КМІС та ТГ-канали провели опитування

Як повідомляв Знай.ua, таксисти набивають кишені: у Києві після закриття метро різко злетіли ціни

Також портал Знай.ua писав, що незаконні забудови Кличка можуть залишити киян без метро: ветеран назвав причину аварійності підземки