Деякі старі іграшки, які, на перший погляд, здаються непотрібним "мотлохом", насправді можуть оцінюватись у тисячі гривень. Один із цікавих екземплярів з'явився на онлайн-аукціоні Violity.

Колекціонери цікавляться як рідкісними монетами, а й іншими різними предметами, зокрема старими іграшками. Деякі екземпляри можуть оцінюватися у значні суми.

Цінна фігурка. Фото: violity
Цінна фігурка. Фото: violity

Так, на аукціон потрапила стара іграшка-фігурка "Бик, що сидить", яка в минулому була дуже популярною. На сьогоднішній день такі фігурки мають свій номер у каталозі Шуллера, де зібрані всі цінні та цікаві фігурки індіанців-ковбоїв.

Цінна фігурка. Фото: violity
Цінна фігурка. Фото: violity

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

За словами продавця, іграшка була виготовлена ​​з 1965 по 1985 роки. При цьому вона збереглася в хорошому стані та має особливість, яка робить її ще ціннішою – штани пофарбовані в сірий колір.

Цінна фігурка. Фото: violity
Цінна фігурка. Фото: violity

Власник іграшки виставив вельми нескромний цінник – 4200 гривень. При цьому купити фігурку можуть і дорожче, оскільки ставки можуть підвищуватись, якщо лотом зацікавиться багато людей. На даний момент за лотом вже слідкує кілька потенційних покупців.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що одна монета вирішить фінансові проблеми: як виглядають 5 копійок, які оцінюються в 200 доларів.

Також наш портал інформував, залишилися машинки ще з СРСР? Українці готові віддати за них ціле майно.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, у старому київському гаражі виявили унікальний спортивний "Запорожець": будь-який колекціонер позаздрить.