На сніданок до ранкової чашки кави або чаю можна приготувати багато смакот, але бананові оладки однозначно стануть безпрограшним варіантом, який сподобається всім.

Структура оладок із стиглих бананів виходить ніжною та повітряною, а смак неймовірним. Процес приготування є максимально простим і не вимагає особливих кулінарних навичок. Продукти розраховані на невелику порцію, тому варто враховувати всіх членів сім'ї.

Банани, скріншот з відео
Банани, скріншот з відео

Інгредієнти для бананових оладок:

  • 2 яйця;
  • 2 банана;
  • 100 г вівсяних пластівців;
  • 2 ст. л. меду;
  • олія для смаження.

Приготування:

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще
  1. Спочатку збийте яйця із цукром. Краще використовувати блендер чи міксер, буде швидше, ніж віночком. Додайте вівсяні пластівці, мед та банани, перебийте масу до однорідності.
  2. Розігрійте сковороду з товстим дном та антипригарним покриттям. Налийте в неї олію і ложкою викладайте порції тесту на розпечену поверхню.

  3. Як тільки оладки підрум'яняться, переверніть їх на інший бік. Смажте вироби на помірному вогні під кришкою.

Такий сніданок краще подавати до гарячого чаю чи кави, а також з будь-якими добавками – джемом, ягодами, сметаною, йогуртом чи розтопленим шоколадом.

Бананові оладки, фото lifestyle.today
Бананові оладки, фото lifestyle.today

Нагадаємо, що вистачить тринькати гроші на склянки американо: домашній рецепт чайного напою латте.

Раніше ми повідомляли про смачний "смугастий" пиріг, для якого не потрібні яйця: рецепт для лінивих.

Також, не поспішайте викидати вчорашній хліб: ситний рецепт хрумких гарячих бутербродів з ковбасою та сиром.