Українець поскаржився, що не зміг сплатити комунальні послуги через проблеми із сервісами ПриватБанку. Подробиці інциденту він виклав у своїй скарзі на порталі Мінфін.

За словами клієнта ПриватБанку, він скористався терміналом самообслуговування, щоб поповнити баланс карти та сплатити комунальні послуги. Чоловік тричі намагався провести операцію, проте зрештою поповнити рахунок так і не вдалося.

Платіжні термінали. Фото: скрін youtube
Платіжні термінали. Фото: скрін youtube

Після звернення до служби підтримки нічого з'ясувати так і не далося. Українець ствердно заявив, що представники банку відписувалися шаблонними фразами і у вирішення проблеми не допомогли.

"Комунікація жахлива і через живий чат перепитують те саме тричі. Картку я не блокував, поповнити не можу, платити комуналку значить не буду. Жах якийсь, а не обслуговування. На скарги нормально не реагують, відписки одні", - поскаржився українець.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Фахівці ПриватБанку відреагували на публікацію чоловіка та заявили, що зв'яжуться з ним для уточнення всіх подробиць та пошуку можливих варіантів для розв'язання проблеми.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти ПриватБанку можуть отримати універсальні знижки: шанс заощадити є до 29 лютого.

Також наш портал інформував, заплатив одну суму – списали вдвічі більше: українці скаржаться на проблеми з картками ПриватБанку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що гроші та комісію зняли, а готівку не видали: клієнтка Монобанку залишилася без коштів, але з обіцянками банку.