Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є дуже низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети відновили ціни на овочі.

Йдеться саме про свіжі огірки, болгарський перець і помідори. Огірки та переж продовжують дорожчати, а ось помідори навпаки – знижуються в ціні.

Про це стало відомо завдяки новітній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на овочі. Фото: скрін youtube
Ціни на овочі. Фото: скрін youtube

Вартість помідорів

Згідно з відкритою інформацією, станом на 13 лютого, якщо порівнювати з днем ​​минулого місяця, ціни на червоні помідори в середньому знизилися майже на 3 гривні, до 87,40 грн/кг. Рожеві подешевшали із 140,56 грн/кг до 123,35 грн/кг. Помідори вершка опустилися в ціні із 118,95 грн/кг до 104,70 грн/кг.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ціни на помідори, скріншот: Minfin
Ціни на помідори, скріншот: Minfin

Вартість огірків

А от гладкі огірки подорожчали із 112,02 грн/г до 127,35 грн/кг. Довгоплідні продаються по 139,00 грн/кг. Колючі додали у ціні з 95,32 грн/кг 142,50 грн/кг.

Ціни на огірки, скріншот: Minfin
Ціни на огірки, скріншот: Minfin

Вартість болгарського перцю

Цінник на болгарський жовтий перець підскочив із 170,25 грн/кг до 186,00 грн/кг. Наприклад, у супермаркетах "Варус" болгарський перець продається за 184,90 грн.

Ціни на перець болгарський, скріншот: Minfin
Ціни на перець болгарський, скріншот: Minfin

Нагадаємо, шоколад перетвориться на делікатес на вагу золота: чому солодощі стануть не по кишені.

Раніше повідомлялося, що півпенсії за салат? Як змінилися ціни на помідори, огірки та зелень.

Також, цінники піднімаються, а гаманці порожніють: супермаркети показали нові ціни на молочні продукти.