Супермаркети знову перерахували ціни на одні з найпопулярніших продуктів. Так, соняшникова олія, курячі яйця та бекон обійдуться українцям у кругленьку суму. Про це свідчать дані моніторингу на порталі "Мінфін".

Яєчня з беконом – популярний сніданок, який швидко та легко приготувати. Втім, інгредієнти для нього ще більше вдарять по гаманцях покупців.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на соняшникову олію

Середній цінник на соняшникову олію "Олейна" рафінований піднявся з 55,68 до 55,85 гривні за 850 мл. У супермаркетах ціни коливаються від 43,99 до 60,40 гривні залежно від мережі.
Олія соняшникова "Щедрий Дар" рафіноване зросло у вартості з 56,14 до 56,87 гривні за 850 мл.

Ціни на соняшникову олію. Фото: скрін Мінфін
Ціни на соняшникову олію. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Ціни на яйця

Яйця курячі "Квочка" у середньому обійдуться у 63,40 гривні за десяток, що на 3,39 гривні дорожче, ніж було у грудні. В той самий час яйця ТМ "Ясенсвіт" піднялися в ціні в середньому з 62,40 до 66,67 гривні за десяток.

Ціни на яйця. Фото: скрін Мінфін
Ціни на яйця. Фото: скрін Мінфін

Ціни на бекон

Цінники трохи знизилися, якщо порівнювати зі груднем, проте продукт все одно залишається рекордно дорогим. Так, середня вартість бекону "Укрпромпостач" зменшилася з 407,60 до 406,38 гривні за кілограм.

Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін
Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, українські супермаркети поділилися привабливими цінами на рибу: скільки коштують короп, скумбрія та оселедець.

Також наш портал інформував, жульєн вже не здається таким апетитним: українські магазини переписали вартість печериць, салату та петрушки.

Крім того, ми писали, ціни на курятину: чи варто забивати морозилку м'ясом про запас, прогноз експерта.