Фахівці YASNO звернулися до власників двозонних лічильників із важливим попередженням. Що необхідно знати споживачам електроенергії, нагадали на facebook-сторінці компанії-постачальника.

У YASNO нагадали власникам двозонних електролічильників про важливий нюанс при передачі показників.

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

"Щоб правильно зафіксувати і передати показання, вам необхідно тільки 2 показання, які відображаються з інтервалом у 10 секунд", - попередили споживачів.

При цьому в компанії зазначили, що загальну кількість спожитої електроенергії (день-ніч) передавати не потрібно.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У разі проблем із нарахуваннями у платіжках споживачам рекомендують оперативно проінформувати про це оператора системи розподілу та провести коригування даних.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

"Якщо ви помітили, що обсяг спожитої електроенергії зависокий, будь ласка, одразу ж зверніться до вашого оператора системи розподілу, щоб внести корективи та сформувати актуальні рахунки", - додали в компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, щоб вирішити проблему потрібно знати, до кого звертатися: у Yasno розклали всі "по поличках".

Також наш портал інформував, відключення електроенергії: у YASNO звернулися до споживачів з важливим попередженням.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, що напруга скаче, а в Yasno не можуть нічого зробити: як українцям вберегти електроприлади.