Паперові платіжки за доставку газу можуть надходити українцям із затримкою, через що є ризик прострочити оплату комуналки. Щоб таких неприємностей не траплялося, фахівці компанії "Газмережі" дали корисну пораду.

В умовах повномасштабної війни існує можливість затримки доставки паперових платіжок за газ. Наприклад, їх можуть не встигнути надрукувати через перебої електроенергії або з доставкою затримається листоноша.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Водночас за прострочення оплати комуналки в Україні вже дозволили нараховувати штрафи та пеню, тому споживачі намагаються своєчасно проплачувати послуги.

Щоб уникнути непорозумінь та не витрачати нерви в очікуванні паперової платіжки, газовики радять споживачам освоїти особистий кабінет, де електронні рахунки формуються до 10 числа щомісяця. Платіжку за бажанням можна роздрукувати і сплатити в банку чи на пошті, або ж у кілька кліків в онлайн-режимі.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Доставка газу. Фото: скрін youtube
Доставка газу. Фото: скрін youtube

"До речі, зареєструвавши особистий кабінет, у вас відпаде потреба чекати паперову квитанцію. У особистому кабінеті вони будуть доступні вже до 10 числа кожного місяця", - проінформували споживачів.

Раніше портал Знай повідомляв, від збільшених платіжок до аварії: газовики попередили про наслідки популярного порушення.

Також наш портал інформував, комунальники назвали головні ознаки, що лічильник час змінювати: повинен знати кожен споживач.

Крім того, ми писали, завжди під контролем: "Газмережі" поділилися секретами управління лічильником.