В системі оплати та надання послуг з електроенергії є два підприємства: оператор системи розподілу (ОСР) і постачальник. В компанії Yasno пояснили в чому відмінність між ними та які функції хто виконує.

"Оператор системи розподілу (ОСР) і постачальник: в чому між ними різниця та коли до кого звертатись? " йдеться в повідомленні

Тарифи на електроенергію / фото: Freepik
Тарифи на електроенергію / фото: Freepik

Якщо в споживачів виникли питання з ремонту електромереж, заміни лічильника або показань, допомогти зможе лише оператор системи розподілу. Контакти ОСР можна знайти за посиланням.

Постачальник в свою чергу (компанія Yasno) займається питаннями нарахувань сум в платіжках, оплати рахунків за світло або ж енергоефективних рішень. Для спілкування зі споживачами в них є зручні онлайн-сервіси.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

YASNO / фото
YASNO / фото

Зв'язатися з фахівцями компанії можна за допомогою:

Приймання показників лічильників електроенергії займається оператор системи розподілу. Однак, споживачі можуть скористатися й сервісами компанії Yasno, які потім передаються до оператора. Саме на основі цих даних споживачам нараховують суми в платіжках.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям "вибачать" борги за воду та каналізацію: хто може не платити

Раніше портал Знай інформував, українцям компенсують майже 1000 гривень за зимову комуналку: хто отримає гроші

Також наш портал повідомляв, часу є лише до кінця місяця: що потрібно зробити українцям