Українці помітили, що продукти на полицях супермаркетах дорожчають майже миттєво. Тому всі покупці шукають слушні пропозиції задля того, щоб зекономити та знайти найдешевші товари, які будуть якісні. Про порівняння цін у різних супермаркетах та ринках.

Купувати продукти можна не лише в супермаркетах, а й на ринках, які є в усіх містах країни. Але де можна зекономити на продуктах?

М’ясо

На ринку куряче філе, у середньому коштує 149 гривень за кілограм. За кілограм яловичини (шия) потрібно віддати 255 гривень, за лопатку – 200 гривень, а за стегно – 195 гривень за кілограм. Свинина трошки дешевша – за кілограм ошийка доведеться викласти 195 гривень, за лопатку та за стегно – 175 гривень.

Ціни на м'ясо. Фото: скрін youtube
Ціни на м'ясо. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Ашан пропонує придбати куряче філе за 149 гривень, Новус – за 172 гривні, а Сільпо – за 171 гривню. Діапазон цін на свинину у супермаркетах коливається від 170 гривень до 243 гривень за кілограм. Яловичина звичайно, дорожче – від 242 до 290 гривень за кілограм.

Олія та яйця

Олія що на ринку, що у супермаркетах коштує однаково – приблизно 55 гривень за пляшку.

ціни на олію у супермаркеті \ фото Знай.UA
ціни на олію у супермаркеті \ фото Знай.UA

Яйця у супермаркетах, у середньому коштують 72 гривні за 10 штук. Найдешевші пропонують у мережі АТБ – 47 гривень за десяток.

Бакалія

Щодо бакалії, то ціни неоднозначні. Ринкова ціна за макарони з твердих сортів пшениці – 40 гривень за упаковку. У супермаркетах така ж упаковка буде коштувати близько 51 гривню. Ціни також залежать від сорту макаронів.

Відділ бакалії, фото: Знай.ua
Відділ бакалії, фото: Знай.ua

Рис на ринку також дешевший. Там кілограм рису можна придбати за 103 гривні. В магазинах ціни можуть досягати до 200 гривень. Звичайно, залежить ціна від сорту рису.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, чи варто запасатися: що буде з цінами на цукор у 2024 році

Раніше наш портал інформував, українцям розповіли, як зібрати кошик продуктів за 300 гривень

Також портал Знай повідомляв, нове потрясіння для гаманців: супермаркети змінили ціни на соняшникову олію, картоплю та хліб