Декілька платіжок за газ спустошує гаманці українців. Але небагато споживачів знає, що можна отримати знижку на природний газ. Для цього потрібно виконати лише дві умови.

До компанії "Нафтогаз" звернулася українка з питанням, чи нараховується ще знижка на газ, якщо оплата проходить до 15 числа поточного місяця.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

"А знижки за оплату до 15 числа вже немає?" цікавиться жінка

Відповідь "Нафтогазу"

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Компанія пропонує невелику, але все одно приємну знижку - 1% на наступну платіжку за природний газ. Але для цього потрібно виконати декілька умов.

"Знижка в 1% нараховується, якщо клієнт оплачує точну суму нарахувань за певний період. Важливо оплачувати саме суму нарахувань, а не залишок до сплати." зазначили в компанії

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Щоб отримати знижку 1% необхідно зробити повну оплату нарахувань за попередній місяць до 15 числа поточного місяця.
Оплату потрібно здійснити через платіжні системи або через наші сервіси IPay, LiqPay, Портмоне, Google pay, Apple pay, ГЕРЦ та додаток Монобанку.
Оплатити через платіжні системи ГЕРЦ, Google pay, Apple pay можна в особистому кабінеті https://my.gas.ua/login також оплату можна зробити в чат-боті GASUA у Viber/Telegram/Messenger(Facebook) через платіжну систему LiqPay.
Після того як споживач виконає всі умови, знижка буде нарахована у наступному періоді.

Звернення до "Нафтогазу". Фото: скрін
Звернення до "Нафтогазу". Фото: скрін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, відключення електроенергії: у YASNO звернулися до споживачів із важливим попередженням

Раніше портал Знай інформував, чому вода з крана може "пахнути" рибою чи соломою: що мешкає у рідині

Також наш портал повідомляв, судити не можна пробачити: що роблять з українцями, які не встигли передати показники