Українці, які не отримують субсидії та не мають інших пільг, можуть отримати 5000 гривень на оплату комунальних послуг. Ця програма підтримки реалізується на території Івано-Франківської громади. Про це у facebook повідомив міський голова Руслан Марцінків.

Щорічно певні категорії громадян можуть отримувати грошову допомогу на оплату комунальних послуг.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Ця програма підтримки діє для військовослужбовців, які не мають статусу УБД та не використовують інші пільги на комуналку.

"З 2024 року ми збільшили її з 3 000 гривень до 5 000 гривень. Нею можуть скористатись військові, які беруть безпосередню участь в бойових діях, НЕ МАЮТЬ статусу УБД та не користуються іншими пільгами для оплати комуналки", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Отримати виплату можуть як мешканці Івано-Франківської громади, так і внутрішньо переміщені особи, які мають відповідну довідку. Для отримання допомоги необхідно звернутися до найближчого ЦНАПу. Кошти нараховуватимуться на банківську картку або можуть бути отримані у відділенні "Укрпошти".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, по 500 гривень щомісяця: хто з українців отримає компенсацію на оплату комуналки.

Також наш портал інформував, платити доведеться майже на 50% більше: українцям анонсували подорожчання комуналки.

Крім того, ми писали, платитимемо майже 10 гривень за куб: українцям розповіли, коли піднімуть тарифи на газ.