Українці можуть отримати 50-відсоткову знижку на проїзд маршрутками. Хто може заощадити й що для цього потрібно, йдеться на facebook-сторінці Smart Ticket Technology.

Деякі українці можуть суттєво заощадити на послугах маршрутних таксі. Так, у Львівській області оголосили про запровадження 50-відсоткової знижки для пасажирів міжміських та приміських маршрутів.

Автобус. Фото: скрін youtube
Автобус. Фото: скрін youtube

Заплатити о пів на менше зможуть пасажири, які сплатять проїзд у транспорті карткою Visa. Знижку у розмірі 50% буде надано автоматично.

"Щоб скористатися знижкою пасажиру достатньо оплатити проїзд банківською карткою Visa (або іншим ґаджетом із підтримкою безконтактної оплати) через валідатор, а система автоматично врахує 50%-ву знижку", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Автобус. Фото: скріншот youtube
Автобус. Фото: скріншот youtube

Зазначається, що економити на проїзді мешканці Львівщини зможуть до кінця лютого, доки діє унікальна пільгова пропозиція.

До речі, раніше знижка за безготівкову оплату становила 20% вартості проїзду, але з 1 лютого її розмір збільшили ще на 30% і тепер пасажири можуть оплачувати лише половину від належної суми.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям компенсують витрати на проїзд у транспорті: хто отримає виплати.

Також наш портал інформував, українцям будуть видавати пільгові картки для безкоштовного проїзду у міському транспорті: хто отримає.

Крім того, ми писали, тарифи на проїзд можуть підвищитися вже навесні: хто з українців платитиме більше.