Українці можуть самі собі "підкласти свиню" та спровокувати збільшення сум у платіжках за газ, а також небезпечні аварійні ситуації. На facebook-сторінці Житомирської філії "Газмережі" нагадали побутовим споживачам, яке правило не можна порушувати.

Газовики нагадують, що за необхідності змінити в будинку розташування котла, колонки або газового лічильника, замінити обладнання на нове або провести інші роботи, не можна робити це самостійно. Ці послуги можна замовити, звернувшись до оператора ГРМ.

Газова служба. Фото: скрін youtube
Газова служба. Фото: скрін youtube

Самостійне втручання в систему газопостачання може призвести до серйозних наслідків, які зрештою витягнуть набагато більше грошей, ніж оплата послуг фахівців.

"У місцях самовільного втручання в систему газопостачання часто трапляються витікання газу, що призводить не тільки до збільшення рахунків, а й може спричинити виникнення аварійних ситуацій", - попереджають газовики.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Газова служба. Фото: скрін youtube
Газова служба. Фото: скрін youtube

Фахівці "Газмережі" зазначають, що навіть будучи майстром на всі руки, роботи з газовим обладнанням слід довіряти виключно фахівцям, які мають відповідні ліцензії та дозволи.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям дозволили платити мінімальну ціну за доставку газу: кому пощастило.

Також наш портал інформував, газова плита, колонка та котел: газовики попередили українців, які використовують ці прилади.

Крім того, "Газмережі" розповіли про витрати на техобслуговування та третю платіжку за газ: важливо знати кожному.