Українцям буде цікаво дізнатися, що на сьогоднішній день ціни на продукти для приготування смачної випічки залишаються на рівні доступних. Однак, давайте все ж таки поглянемо на аткуальні ціни, тому що деякі зміни можуть виявитися дуже несподіваними.

Ціни на яйця, борошно та вершкове масло надав портал Мінфін.

Ціни на яйця. Фото: скрін youtube
Ціни на яйця. Фото: скрін youtube

Курячі яйця від Квочки подорожчали і тепер оцінюються у 61,40 грн. за 10 штук. Порівняно, мережа магазинів Novus пропонує їх по 57,99 грн., у той час як в Aucnah ціна складає 64,80 грн.

З іншого боку, яйця Ясенсвіт стали доступнішими, їх можна придбати за 59,50 грн.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Ціни на яйця / фото: скріншот Мінфін
Ціни на яйця / фото: скріншот Мінфін

Пшеничне борошно марки Хуторок приємно здивувало, піднявши ціни до 23,93 грн за 1 кг, що суттєво вище за попередні 22,58 грн. За 2 кг тепер доведеться віддати 45,30 грн., порівняно з попередніми 41,41 грн.

Ціни на борошно / фото: скріншот Мінфін
Ціни на борошно / фото: скріншот Мінфін

Вершкове масло Селянське залишається стабільним у ціні - 71,79 грн за 200 г. З іншого боку, вершкове масло Яготинське подорожчало на 1 гривню, і тепер його вартість становить 77,01 грн за 200 г.

Ціни на олію / фото: скріншот Мінфін
Ціни на масло / фото: скріншот Мінфін

Добре те, що в українських супермаркетах поки що немає значних відмінностей у цінах, і продукти пропонуються з мінімальними відхиленнями в них. Незважаючи на деякі коливання, українці продовжують знаходити варіанти та зберігати інтерес до смаку та економії.