В останніх новинах зі світу зв'язку стало відомо, що "Київстар" успішно запускає інтернет за новою передовою технологією GPON (гігабітна пасивна оптична мережа). На даний момент вона доступна у місті Дніпро, але компанія планує запустити її ще у 7 містах.

Головна перевага технології GPON полягає в тому, що вона є гігабітною пасивною оптичною мережею, забезпечуючи стабільну роботу інтернету навіть за відсутності електропостачання в приміщенні. Про це йдеться у прес-службі "Київстару".

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Оскільки другий рік поспіль наша країна стикається з непередбаченими викликами війни, стабільний інтернет стає життєвою необхідністю для комунікації та роботи в умовах, зазначив Костянтин Вечір, директор B2B.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Київстар" планує розширити покриття високошвидкісного інтернету за технологією GPON, підключивши до кінця березня 2024 року ще сім міст.

Заробіток в інтернеті https://bitly.su/0RAe
Заробіток в інтернеті https://bitly.su/0RAe

Користувачі матимуть доступ до послуг фіксованого інтернету, передачі даних та телефонії на швидкості 20 Мбт/с, 50 ​​Мбт/с та 100 Мбт/с, з подальшим розширенням спектру послуг та умов підключення."

Наразі вже підключено понад десять локацій для бізнесу, включаючи офіси, торговельно-розважальні центри та промислові об'єкти.

Вам буде цікаво дізнатися про безкоштовний зв'язок та інтернет: Vodafone побалує своїх абонентів

Варто нагадати, у українці із сімками "Київстару" отримали повідомлення про списання грошей: "Намагаються повернути..."

Також Знай.ua повідомляв, " Київстар" підвищує тарифи з 1 лютого: кому доведеться платити більше