Українські супермаркети у другій половині січня перерахували ціни на найпопулярніші види сиру. Скільки доведеться віддати за улюблений молочний продукт, свідчать дані моніторингу на порталі "Мінфін".

Українцям стає все складніше забезпечувати себе необхідною їжею і дечим навіть відмовляти. Все через досить активне зростання цін, яке не припиняється від початку повномасштабної війни. У другій половині січня супермаркети змінили розцінки на найпопулярніші молочні продукти.

Молочка, фото: Знай.ua
Молочка, фото: Знай.ua

Ціни на плавлений сир

Популярний плавлений сир "Весела Корівка" вершковий 38% у середньому коштуватиме 18,27 гривні за 70 грамів. Варто відзначити, що в порівнянні з груднем вартість товару знизилися трохи більше, ніж на 20 копійок. Діапазон цін на сирки утримується в межах 15,99-20,09 гривні залежно від супермаркету.

Ціни на сир. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сир. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Ціни на твердий сир

Сир твердий "Звени Гора" голландський 45% коштуватиме українцям дорожче. Середній цінник на продукт збільшився із 466,95 до 473,45 гривні за кілограм. Сир твердий "Комо російський" 50% також зріс у ціні – з 395,92 до 413,22 гривні за кіло.

Ціни на сир. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сир. Фото: скрін Мінфін

Кисломолочний сир

Сир "Простонаше 9%" помітно знизився у вартості. У середньому продукт коштуватиме українцям 70,65 гривні за 300 грамів, що дешевше на понад 5 гривень.

Ціни на сир. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сир. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на лимони злетіли, а ось мандаринами можна запастись: в Україні оновили вартість популярних фруктів.

Також наш портал інформував, соуси та спеції влетять у копійчину: супермаркети засмутили новими цінниками на популярну продукцію.

Крім того, ми писали, ціни на курятину: чи варто забивати морозилку м'ясом про запас, прогноз експерта.