Уряд України ухвалив рішення про серйозне підвищення соціальних виплат для певних категорій громадян, пообіцявши підвищити їх у кілька разів.

Одним із ключових моментів стало рішення про підвищення пенсій. Громадянам, чиї пенсії не перевищують прожитковий мінімум, надається значне збільшення – на 50%.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

У такий спосіб пенсіонери зможуть відчути себе комфортніше і менше страждатимуть з питань фінансів. Пенсії ж для громадян, які отримують пенсії вище за прожитковий мінімум, підвищуються на 30%.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Важливим аспектом стане також збільшення виплат для багатодітних сімей. Тепер сума допомоги залежить від кількості дітей у сім'ї, що створює більш справедливу систему підтримки.

Пільги багатодітним сім'ям
Пільги багатодітним сім'ям: фото facebook

Наприклад, багатодітні сім'ї з трьома дітьми отримають збільшення на 20%, а для тих, хто має чотирьох або більше дітей, допомога збільшиться на 35%. Тож незважаючи на все, що кажуть, рівень життя піднімається.

Особи з інвалідністю також отримають значне підвищення виплат, що варіюється залежно від ступеня інвалідності від 10% до 25%.

Це рішення спрямовано поліпшення матеріального становища цієї категорії громадян, і забезпечення додаткових коштів задоволення їх особливих потреб.