В одному із великих міст України можуть підняти тарифи на проїзд у громадському транспорті. На даний момент питання перебуває на стадії обговорення.

Нові тарифи на проїзд можуть бути запроваджені у Чернівцях. Про це повідомляється на офіційному сайті міста.

Громадський транспорт, фото: Знай.ua
Громадський транспорт, фото: Знай.ua

Так, консультації щодо перегляду цін на проїзд триватимуть з 19 січня по 1 лютого. Після цього може бути ухвалено рішення про підвищення вартості проїзду в тролейбусі.

Наразі мешканці платять за проїзд у цьому виді міського транспорту 10 гривень. Для студентів та школярів проїзд у період навчання дешевший на 50% - 5 гривень.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Варто зазначити, що у розпорядженні Чернівецького міського голови не вказується, на скільки можуть підняти розцінки на проїзд.

Громадський транспорт, фото: Знай.ua
Громадський транспорт, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що напередодні директор Київського метрополітену натякнув на можливе підвищення цін на проїзд. За його словами, економічно обґрунтований тариф на проїзд у столичному метро вже становить понад 30 гривень. Така висока вартість обумовлена ​​подорожчанням однієї зі складових тарифу – ціни на електроенергію.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні може зрости вартість проїзду у громадському транспорті: перевізники вже скаржаться.

Також наш портал інформував, в "Укрзалізниці" зізналися, чи чекати підвищення цін на квитки в 2024 році: "Зараз ми веземо все і всіх".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, а поїзд уже поїхав, поки в укритті сиділи: як розбиратися з Укрзалізницею, якщо не встигли через тривогу.