У зв’язку з війною і тим, що багато українців потрапили у скруту, в деяких областях доступна фінансова допомога. Благодійні фонди та міжнародні організації намагаються підтримати українців і грошовою допомогою, і гуманітарною.

Фінансову допомогу у деяких випадках можна отримати у Херсонській області, а її розмір коливається від 20 до 50 тисяч гривень. Про це повідомили в Херсонській МВА.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Право на оформлення одноразової допомоги мають постраждалі від війни жителі Херсонської громади. Всього можуть надати 3 різні види суми нарахування. Громадяни, які отримали травми, або їх родичі загинули через війну, можуть отримати дану допомогу. Починаючи з травня минулого року, в залежності від категорії, було встановлено такі суми виплат:

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Всі випадки повинні бути підтверджені документально. Для того, щоб отримати виплату, варто скласти заявку та зібрати перелік документів. Про перелік документів та оформлення допомоги можна дізнатись через гарячу лінію. Ця допомога не має кінцевої дати реєстрації заявок, тож її можна оформити у будь-який час, незважаючи на дату.

Нагадаємо, портал Знай інформував, не втрачайте шанс отримати 6600 гривень: потрібна лише заявка та картка

Раніше на порталі Знай повідомлялося, доплата у розмірі майже річної пенсії: хто може розраховувати на щедрий бонус

Також, наш портал інформував, як не втратити допомогу від держави: все, що треба знати про перевірки