Через війну багато громадян України покинули свої домівки та виїхали в безпечні місця. Багато хто з них опинився у складній життєвій ситуації.

Українці, котрі опинились у скрутному становищі можуть розраховувати на виплату фінансової допомоги від організації. Про те, як отримати кошти.

Деньги. Фото: скрин youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Міжнародна організація Action Against Hunger вирішила підтримати українців, які постраждали через військові дії. Зокрема, це стосується громадян, які нещодавно перемістились в Івано-Франківськ.

Хто може отримати

На фінансову підтримку можуть розраховувати ВПО, які були вимушені залишити свої домівки, що знаходяться у зоні бойових дій, та переїхали до Івано-Франківська протягом останнього місяця.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Як отримати грошову допомогу

Для отримання виплати варто заповнити заявку на офіційному сайті благодійного фонду. У формі реєстрації варто вказати свій номер телефону, прізвище, ім’я та по батькові, місце тимчасової реєстрації, дата отримання статусу ВПО та місце постійної реєстрації.

Допомога ВПО, фото: Facebook
Допомога ВПО, фото: Facebook

Якщо, у вас є причина, через яку ви не можете заповнити форму попередньої реєстрації, варто зв’язатись за номером, який вказаний на офіційному сайті. Коли громадянин відповідає всім критеріям для отримання додаткової допомоги, з ним зв’яжуться і повідомлять деталі виплати.

За офіційною інформацією сума виплат становить 6600 гривень.

Нагадаємо, портал Знай інформував, українцям у трьох областях виплачують грошову допомогу: як отримати майже 11 000 гривень

Раніше на порталі Знай повідомлялося, більше 10 тис на людину: українцям доступна нова грошова допомога

Також, наш портал інформував, гаманець піде по швах: українцям виплатять фантастичну суму за 1-гривневу монету