"Нафтогаз", провідна газорозподільна компанія України, взяла на озброєння принцип "швидко та просто" та подарувала українцям чудовий спосіб заощадити свій час при сплаті рахунків за газ.

Про це цікаве оновлення вони оголосили на своїй сторінці у Facebook, роблячи акцент на легкості та швидкості нової опції.

"Нафтогаз" оголосив про зниження ціни газу для населення
"Нафтогаз" оголосив про зниження ціни газу для населення

Головна її перевага полягає у мінімальних витратах часу. Тепер немає необхідності витрачати дорогоцінні хвилини на реєстрацію в особистому кабінеті, тим більше не завжди це може виявитися приємним заняттям.

Процес став настільки простим, що вам потрібно лише три кроки для оплати рахунку. Подивимося, як це працює.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube
Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube

Всього три простих кроки на сайті gas.ua, і ваш рахунок сплачено:

  1. Введіть номер особового рахунку: просто введіть необхідні дані.
  2. Перевірте адресу: Переконайтеся, що інформація про Вашу адресу є вірною.
  3. Введіть суму та натисніть «оплатити».

Готово! За хвилину ви з легкістю зробили це, і ваша оплата комуналки стала більш комфортною. Нафтогаз продовжує спрощувати життя українцям, вносячи нові зміни до своєї системи роботи, що позбавляє зайвого клопоту.