В раціон родин входять не лише овочі, крупи, "молочка", а й м'ясо. За останній місяць майже всі види свинини та курятини знизилися в ціні.

Для того, щоб купити м'ясо по привабливій ціні, потрібно знати, що пропонують українські супермаркети. Вартість курятини та свинини в січні, опублікували на порталі Мінфін.

Ціни на м'ясо. Фото: скрін youtube
Ціни на м'ясо. Фото: скрін youtube

Вартість курятини

Кілограм курячого стегна можна придбати за 113,95 гривні в середньому. Проте, якщо купити його в Новусі, то ціна буде меншою - 109 грн/кг.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Найдешевше в супермаркеті коштує куряча тушка. В середньому її можна придбати за 79,90 грн/кг. Найдешевша ціна в Новусі - 79,99 грн.

Вартість курятини. Фото: скрін Мінфін
Вартість курятини. Фото: скрін Мінфін

За кілограм курячої гомілки українці платять 82,45 грн/кг. Вартість в Новусі та Варусі відрізняється на 5 гривень. Якщо купувати гомілки від "Нашої Ряби", то ціна буде майже на 20 гривень вищою.

Вартість свинини

Найдешевше обійдеться свинина підчеревина. За кілограм цього м'яса заплатите від 144,99 грн/кг до 189 грн/кг. Вартість залежить від супермаркету.

Трохи дорожче обійдеться свинина лопатка - в середньому 175,43 грн/кг. Найвигідніша пропозиція в Варусі, там вартість становить лише 155,90 грн/кг. Тоді як в Новусі цінники сягають 199 гривень.

Вартість свинини. Фото: скрін Мінфін
Вартість свинини. Фото: скрін Мінфін

За грудинку заплатити потрібно 179,34 грн/кг в середньому. При цьому різниця між найдорожчою та найдешевшою вартістю майже 25 гривень.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, сало, ковбаса та сосиски перетворюються на делікатеси: нові ціни змусять плакати

Раніше портал Знай інформував, борщ тепер не для всіх: в Україні супермаркети оновили ціни на помідори, картоплю та капусту

Також наш портал повідомляв, прийшов час домашнього хліба? Українські супермаркети оновили цінники на цукор, сіль та борошно