Українці скаржаться, що до їхніх будинків поставляється газ дуже низької якості, який при згорянні виділяє неприємний запах. Про це написали в коментарях на facebook-сторінці "Нафтогазу".

Українка звернулася до "Нафтогаз", заявивши, що навіть закип'ятити воду стало справжньою проблемою, оскільки газ має специфічний запах, який виділяється при згорянні. За її словами, така проблема не тільки в неї, а й у всьому місті.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

"Підкажіть, чому такий смердючий газ? Неможливо навіть воду закип'ятити. І це по всьому місту”, - написала українка.

Фахівці газопостачальної компанії роз'яснили, що відповідальність за якість газу відповідає оператору газотранспортної системи.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

"Облгази (оператори ГРМ) відповідають за прийняття показів лічильника, облік та нарахування об’ємів газу, а також послуги з розподілу (транспортування) газу, технічне обслуговування газової мережі та обладнання. Зауважуємо, саме якість газу контролює оператор ГТС", - відповіли в Нафтогазі".

Так, подати скаргу на якість газу можна лише безпосередньо оператору ГТС.

Якість газу. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Якість газу. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, плата за розподіл газу не нараховуватиметься: газовики розповіли, як відмовитися від послуги.

Також наш портал інформував, купувати не обов'язково: українцям розповіли, як економити на світі, не встановлюючи новий лічильник.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, популярний спосіб передачі показників може не працювати: в "Нафтогазі" підказали, як це швидко виправити.