В Україні оголосили реєстрацію на нову грошову допомогу для дітей віком до 18 років. Підтримка здійснюється благодійним фондом "Карітас Івано-Франківськ" в рамках проєкту "Безпечний простір для сімей постраждалих від війни в Україні". Про це йдеться на сторінці організації в Facebook.

Нову фінансову підтримку зможуть отримати діти до 18 років із сімей військовослужбовців Івано-Франківської територіальної громади, чиї батьки перебувають чи перебували у російському полоні.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Також подати заявку на грошові виплати можуть діти, чиї батьки-військовослужбовці вважаються зниклими безвісти. Зареєструватись на отримання підтримки потрібно встигнути до 15 січня, 14:00 включно.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як оформити матеріальну допомогу?

Особи, які відповідають критеріям проєкту, можуть заповнити онлайн-заявку за цим посиланням. Після розгляду анкети із претендентом на допомогу зв'яжеться представник фонду та обговорить деталі отримання виплати.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям перерахують на карту нову грошову допомогу: отримати можуть мешканці трьох областей.

Також наш портал інформував, до 3 тисяч доларів на підтримку: українці з 5 областей можуть зареєструватися на нову допомогу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, відразу чотири категорії українців отримають "теплу допомогу" від благодійників: куди звертатися.