Для деяких українців доступна особлива грошова допомога у вигляді тисячі доларів. Цей масштабний проєкт підтримки "1000 доларів для України" запустили в Америці.

Він працює при підтримці спонсорів не лише з США, а й інших країн світу. Про те, як оформити заявку розповіли в виданні "Факти".

Курс долара. Фото: Youtube
Курс долара. Фото: Youtube

Головною метою проєкту спонсори називають полегшення життя українців в умовах війни. Приємно те, що заявку на отримання допомоги можуть подати всі українці, незалежно від місця проживання. Це можуть бути навіть українці, які проживають закордоном. Проте, заявок наразі велика кількість і деякі громадяни можуть залишитись без допомоги.

Для отримання допомоги варто діяти за певним алгоритмом:

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще
  1. Необхідно зайти на офіційний сайт проєкт.

  2. Далі потрібно заповнити форму, в якій вказуються особисті дані, фото, посилання на соціальні мережі. Окрім того, варто описати вашу ситуацію та написати, куди ви витратите кошти, якщо їх отримаєте.

  3. Далі натискаєте "Подати".

Термінал "Ощадбанку", скріншот: YouTube
Термінал "Ощадбанку", скріншот: YouTube

Якщо допомогу схвалять, то кошти можуть надійти навіть протягом однієї години. Але можуть бути і затримки, тоді кошти надійдуть протягом 30 днів. Варто пам’ятати, що обов’язковою умовою для отримання та схвалення допомоги є посилання на соціальні мережі. Без посилання заявку можуть не розглянути взагалі. Тож будьте максимально уважними при заповненні заявки.

Нагадаємо, портал Знай інформував, чи впливає неоплачувана відпустка на щорічну: експерти пролили світло на популярне питання

Раніше на порталі Знай повідомлялося, субсидію не скасують за двох умов: в ПФУ попередили

Також, наш портал інформував, чи зменшать допомогу? У Мінцсоцполітики зробили важливу заяву