Мобільний оператор Vodafone оголосив про нове підвищення тарифів на зв'язок. Про це стало відомо із SMS-розсилки абонентам, а також коментарів на офіційній facebook-сторінці компанії.

Мобільний зв'язок стає для українців справжньою розкішшю через чергове подорожчання. Так Vodafone оголосив про зміну вартості тарифних планів.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Свій крок пояснюють збільшенням витрат на підтримку мережі у працюючому стані та відновлення обладнання. Також деякі базові станції змушені працювати на генераторах через відсутність світла, а це додаткові витрати на дизельне пальне.

Vodafone. Фото: Youtube
Vodafone. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

"Ми змушені змінити тарифи, адже підтримувати стабільний зв’язок нині стало дорого. Дуже багато руйнувань нашої мережі, маємо витрачати гроші на нове обладнання замість зруйнованого", - пояснили в компанії.

Підвищення тарифів. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine
Підвищення тарифів. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Зокрема, подорожчає популярний тариф 4G Smart S - зі 140 до 170 гривень на місяць. Нові ціни почнуть діяти вже з 19 січня 2024 року. Водночас у тарифі змінять обсяги послуг:

  • збільшиться кількість ГБ інтернету – з 15 до 20;
  • зменшиться кількість хвилин по Україні – з 400 до 200.

Збільшення тарифів Vodafone. Фото: скрін СМС
Збільшення тарифів Vodafone. Фото: скрін СМС

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, рік без абонплати, сучасні гаджети та безкоштовні мегабайти: Vodafone порадує всіх клієнтів приємними подарунками.

Також наш портал інформував, цілий рік можна не платити: Vodafone дарує абонентам безкоштовний зв'язок.

Крім того, ми писали, Vodafone за копійки дарує безлімітний доступ до Telegram: хто може отримати.