В Україні скорочують розсилку паперових платіжок за комунальні послуги. Багато споживачів почали отримувати рахунки в електронному форматі. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії-постачальника YASNO.

У YASNO заявили, що поступово скорочують розсилку паперових платіжок за електроенергію. Вже понад півмільйона клієнтів отримують електронні рахунки. У компанії закликають відмовлятися від старих платіжок на користь електронних, наголошуючи, що вони нічим не відрізняються.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

"Важливо знати, що електронний рахунок містить ту ж саму інформацію, що і паперовий. Вони нічим не відрізняються. Тому немає потреби користуватись паперовими", - йдеться у повідомленні.

Клієнти YASNO все ще можуть самостійно обирати - отримувати паперові або електронні рахунки. Отже, надсилати платіжки по-новому будуть лише тим, хто сам відмовиться від паперових платіжок в особистому кабінеті або подасть відповідну заявку до контакт-центру компанії.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Фахівці YASNO попередили, що терміни друку та доставки паперових рахунків можуть збільшуватися через можливі обстріли та відключення електроенергії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у YASNO попередили споживачів про штрафи: кого каратимуть.

Також наш портал інформував, екстрені, стабілізаційні та аварійні відключення: у Yasno розповіли, чому може зникати світло в наших будинках.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, показники передають вчасно, а зайві нарахування з'являються: газовики вказали на дві важливі деталі.