Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є ціла низка "вітамінних" новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили цінники на мандарини, апельсини та лимони.

Так, у сезон простудних захворювань українські супермаркети вже встигли підняти ціни на лимони та апельсини, а ось мандарини навпаки – знижуються у ціні.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Мандарини. Фото: скрін youtube
Мандарини. Фото: скрін youtube

Ціни на мандарини

Згідно з відкритою інформацією, станом на 11 січня мандарини продаються в середньому по 59,90 грн/кг, що дорожче, ніж минулого місяця – 56,34 грн/кг. А ось цінники на мандарини клементин знизилися в ціні з 95,62 грн/кг до 71,90 грн/кг.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Ціни на мандарини, скріншот: Minfin
Ціни на мандарини, скріншот: Minfin

Ціни на апельсини

Апельсини подорожчали з 74,04 грн/кг до 89,90 грн/кг. Туреччина, навпаки, подешевшала з 59,64 грн/кг до 51,90 грн/кг. Середня вартість апельсинів преміум підвищилася у ціні з 70,57 грн/кг до 93,90 грн/кг.

Ціни на апельсини, скріншот: Minfin
Ціни на апельсини, скріншот: Minfin

Вартість лимонів

А ось фрукт, без якого важко уявити "вітамінні" напої чи кухоль гарячого чаю – лимони, встигли навіть подорожчати майже на 14 гривень. Лимони подорожчали із 58,91 грн/кг до 73,90 грн/кг.

Ціни на лимони, скріншот: Minfin
Ціни на лимони, скріншот: Minfin

Нагадаємо, надіслати посилку в будь-яку точку світу тепер можна в Сільпо: як же це зробити.

Раніше повідомлялося, немає здачі: що робити, якщо продавці відмовляються купувати великі купюри.

Також, вартість популярних круп, борошна та хлібобулочних виробів зміниться: які з продуктів подешевшають, а що навпаки "набере" у ціні.