Український поштово-логістичний оператор Meest Пошта оголосив про розширення доступності своїх послуг через 310 магазинів Сільпо у всій країні. Відправлення посилок більш ніж до 70 країн світу тепер стало ще зручнішим завдяки цій співпраці.

Ця нова можливість дозволить українцям не лише надсилати та отримувати посилки, а й поєднувати це з повсякденними покупками. Оформити посилку онлайн, сплатити її та відправити тепер можна через будь-який супермаркет Сільпо.

Пошта Meest, фото з пресслужби компанії
Пошта Meest, фото з пресслужби компанії

Щоб скористатися послугою, потрібно лише попередньо запакувати посилку, потім сплатити її через програму або сайт Meest, після чого передати заздалегідь упакований вантаж на касу, позначену символікою Meest Пошта.

Meest Пошта и Сильпо / фото: сайт пошти
Meest Пошта и Сильпо / фото: сайт пошти

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Розвиток партнерських відділень – наш стратегічний напрямок. Такий підхід дозволяє нашим користувачам об'єднувати надсилання або видачу посилок з іншими важливими повсякденними справами. Це заощаджує час і робить процес ще зручнішим», — написали в прес-службі Meest.

Отримання посилки також стає зручним. Для цього достатньо звернутися на касу, вказати номер посилки та підтвердити свою особу.

Також наш портал інформував, штрафи у десятки тисяч гривень: за що можуть покарати українців з 1 січня

Раніше Знай.ua стало відомо, без інтернету, але з посилкою: секрети пошти від Нової Пошти

Вам буде цікаво дізнатися,гроші спишуть без плати за тариф: причини з яких пустіють рахунки навіть на "кнопкових" телефонів