Українські пенсіонери отримали шанс відчутно заощадити на платіжках за електроенергію та водночас допомогти енергосистемі країни. Про це йдеться у повідомленні на facebook-сторінці "Укрпошти".

Старі лампи розжарювання споживають багато електроенергії та дають більше тепла, ніж світла. Тому їх краще замінити на сучасні LED-лампи, які набагато економніші й можуть відчутно знизити суми в платіжках за світло.

Платіжки за електроенергію Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію Фото: скрін youtube

Українські пенсіонери мають можливість безкоштовно отримати такі лампи у міських відділеннях "Укрпошти" і цим зменшити витрати на комуналку.

"Щоб отримати ще по 5 LED-ламп пенсіонерам потрібно просто завітати у відділення з паспортом, РНОКПП, пенсійним посвідченням та активним номером телефону. Головна зміна: старі лампи можна принести у відділення протягом місяця з моменту отримання п'яти нових", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Електричні лампи, фото media.defense.gov
Електричні лампи, фото media.defense.gov

Отримати безкоштовні LED-лампи можуть як пенсіонери, які вже брали участь у програмі, так і ті, хто не встиг у попередні рази.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні зросли тарифи на комуналку, але люди могли цього не помітити: що змінилося за рік.

Також наш портал інформував, платити за комуналку можна вдвічі менше: хто з українців має право на цю пільгу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці зазнають відчаю через нові тарифи на електроенергію: які зміни вже набули чинності.