Найближчим часом українці платитимуть за електроенергію за тарифом 2,64 гривні за кВт/год. Про це заявив голова Міністерства енергетики Герман Галущенко в ефірі національного телемарафону.

Міністр енергетики заявив, що до закінчення опалювального сезону жодних змін у тарифній політиці не передбачається. Тобто, як мінімум, до травня кіловат електроенергії коштуватиме 2,64 гривні.

Платіжка за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжка за електроенергію. Фото: скрін youtube

"Ми не розуміємо, як ми підійдемо до кінця сезону. Минулий ми теж багато чого планували, але прийшли до того, до чого прийшли. Тому давайте подивимося, який буде сезон, як росіяни будуть модифікувати удар, яка буде потужність, який буде вплив на систему", - заявив міністр енергетики.

Електроенергія Фото: скрін youtube
Електроенергія Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Нагадаємо, що за прогнозами голови Спілки споживачів комунальних послуг України Олега Попенка, тарифи на електроенергію для населення будуть переглянуті навесні. За його оцінками кіловат світла може подорожчати до 3,5 гривні.

Якщо прогноз експерта здійсниться, то при споживанні 150 кВт/год на місяць доведеться віддавати по 533 гривні. Нині за такого ж споживання сума становить 396 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці зазнають відчаю через нові тарифи на електроенергію: які зміни вже набули чинності.

Також наш портал інформував, відключення за борги: Україна скасувала "бронь" для сумнівних споживачів електроенергії.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, кожен споживач зобов'язаний знати: в обленерго розібрали важливе питання щодо електролічильників.