З початком повномасштабного вторгнення кількість людей, які потребують допомоги збільшилася. І це стосується не лише житла та одягу, а й необхідних продуктів харчування, ліків та засобів особистої гігієни.

Ціни підвищуються, а доходи деяких громадян стрімко падають. Про те, де можна отримати допомогу незалежно від місця проживання, пише видання "На пенсії".

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Якщо ви або хтось з вашої родини, близьких потрапили в складні життєві обставини, ви можете зареєструватися або подати заявку на отримання гуманітарної допомоги, яку видають благодійні організації.

Українці можуть залишити заяву на необхідні продукти, засоби гігієни, матраци, побутовову техніку та медичні препарати. Зробити це можна на платформі "СпівДія".

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Це платформа, яку створили волонтери разом з Координаційним штабом з гуманітарних та соціальних питань. Це повинно допомогти тим людям, які цього найбільше потребують.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Як оформити заяву

1) Заповніть форму на сайті СпівДія за посиланням.

2) Отримайте підтвердження запиту

3) Чекайте на надання допомоги.

Координатори платформи зазначили, що всім допомогу надати складно, але вони намагаються обробити всі заявки та забезпечити українців необхідними речами та продуктами.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Половина бюджету порожня": експерт розповів, на яке підвищення можуть розраховувати пенсіонери

Раніше портал Знай інформував, волонтери роздають українцям безкоштовний набір важливих продуктів: хто та скільки може взяти

Також наш портал повідомляв, субсидію можуть перетворити на мізер: у якому випадку покарають грошима