Українець поскаржився на Monobank через те, що фінустанова заблокувала кошти благодійного збору. Були надані скрішоти клієнтів, які донатили, однак це ніяк не вплинуло на ситуацію.

Про це йдеться на сайті Мінфіну.

Monobank, скріншот: YouTube
Monobank, скріншот: YouTube

Чоловік розповідає про те, заявдяки небайдужості окремих громадян вдалося зібрати велику суму на потреби окремого підрозділу збройних сил. Однак витратити її не вдалося, так як банк без пояснень заблокував усі гроші.

"Банку та рахунок, на який ми зібрали чималу суму для військових окремого підрозділу, ці люди заблокували. Скрини сум, які нам надали люди, ми передали в банк і їм все одно. Це єдиний банк, який так вчинив. Ні тобі нормальної відповіді, ні тобі пояснень", - скаржиться українець.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Monobank, скріншот: YouTube
Monobank, скріншот: YouTube

Чоловік жаліється, що поки гроші перебувають у власності Monobank, військовим доводиться самостійно закривати свої потреби і витрачати просто космічні суми на автомобілі, ремонт та інше.

Що робити, а тим більше що військовим робити? Ремонт машин, запчастини, старлінки – це все за власний кошт. Я вже не знаю, як цей банк назвати…", - обурився клієнт.

Відгук на Монобанк. Фото скрін з сайту Мінфіну
Відгук на Монобанк. Фото скрін з сайту Мінфіну

Раніше портал Знай повідомляв, неможливо зняти гроші: українці з картами Monobank скаржаться на банкомати "Привата".

Також наш портал інформував, клієнти "Приватбанку" скаржаться на відсутність виплат за акцією: запрошують взяти участь лише особисто.

Крім того, ми писали, "Цирк шапіто": клієнти ПриватБанку скаржаться на проблеми з валютними операціями.