Газовики попереджають, що в деяких випадках оплата за блакитне паливо може не зарахуватись і гроші "підуть на вітер". Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній facebook-сторінці Івано-Франківської філії "Газмережі".

Оплачуючи послуги з розподілу природного газу, українці обов'язково повинні вказувати всю необхідну інформацію. В іншому випадку кошти не будуть правильно зараховані. При проведенні платежу потрібно вписувати номер особового рахунку, ПІБ та адресу.

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube
Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

"Платежі, які не містять інформації з даними платника або містять помилкові дані, відносять до неідентифікованих платежів", - йдеться у повідомленні.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Якщо при оплаті було допущено помилку, то споживач може написати заяву про зарахування сплачених коштів за особовим рахунком. Для цього знадобиться копія квитанції про сплату, паспорт та та ідентифікаційний номер платника. Заявку з доповненнями потрібно надіслати до відповідної філії компанії "Газмережі".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Чому тоді я маю платити?": газовики пояснили, що мають робити українці крім оплати послуг.

Також наш портал інформував, показники передають вчасно, а зайві нарахування з'являються: газовики вказали на дві важливі деталі.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, тепловики звернулися до українців через лічильники на тепло та гарячу воду: це має зробити кожен.