Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важлива інформація щодо показників лічильника газу. Справа в тому, що деякі українці вже мають лічильники, які в автоматичному режимі передають показники, але далеко не всі знають, куди саме йдуть дані показники.

Щоб уникнути плутанини, і не думати, що всі показники в "сучасному" лічильнику було передано невідомо куди, потрібно уважно вивчити інформацію від компанії "Нафтогаз".

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців компанії "Нафтогаз" у мережі Facebook.

Лічильник газу, скріншот: YouTube
Лічильник газу, скріншот: YouTube

Один із клієнтів компанії звернувся з питанням такого плану: "Модем куди маємо передавати показник? Де особистий кабінет споживача, щоб побачити його відображення?".

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Представники компанії "Нафтогаз" заявили: "Якщо у Вас встановлений лічильник із модемом, дані повинні передаватися автоматично до Вашого оператора ГРС. Напишіть, будь ласка, наш номер особового рахунку для перевірки інформації".

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Також варто нагадати, що розподіл газу – послуга, за яку зобов'язані платити всі споживачі блакитного палива. Проте, деякі українці мають право оплачувати за мінімальним тарифом. Про це йдеться на офіційній facebook-сторінці Криворізької філії "Газсети".

Газовики наголошують, що так звану "другу" платіжку на блакитне паливо повинні оплачувати споживачі, фізично приєднані до газорозподільних мереж. Водночас є категорія, яка може сплачувати за мінімальним тарифом.

Нагадаємо, є лише один день: українцям пояснили, що робити, якщо випадково пошкодили пломбу.

Раніше повідомлялося, кожен українець повинен знати: "Нафтогаз" поставив крапку у важливому питанні.

Також, доставка газу: хто з українців може платити менше.