Українцям, які постраждали через повномасштбаного вторгнення продовжують окрім дежави, надавати різного рода допомогу благодійні фонди та організації. Вони підтримують наших громадян не лише продуктами, а й речами, без яких вашко уявити свій побут.

Так, зокрема Благодійний фонд "Terre des hommes – Україна" буде надавати мешканцям територій, які постраждали від російської агресії обігрівачі та забезпечить непродовольчими товарами для підготовки до зими.

Обігрівач. Фото Freepik
Обігрівач. Фото Freepik

Таку допомогу будуть мати можливість отримати жителі Чернігівської, Сумської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької та Миколаївської областей.

"Проєкт спрямований на підтримку переміщених та непереміщених осіб та надання їм допомоги у вигляді наборів для індивідуального утеплення та утеплення житлових приміщень, щоб допомогти підготуватися до зими", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Утеплення. Фото: скріншот відео
Утеплення. Фото: скріншот відео
Утеплення. Фото: скріншот відео

Такі набори та опалювальні прилади можуть отримати не лише внутрішні переселенці, а й ті хто після початку повномасштбаного вторгнення залишився вдома.

Що саме буде надаватися у цих наборах не вказано, однак це питання можна уточнити у організаторів Фонду.

Для отримання допомоги необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням.

Раніше портал Знай повідомляв, молодим батькам нададуть допомогу у вигляді дитячого харчування та одягу: як отримати.

Також наш портал інформував, рука допомоги для сімей з дітьми: як отримати речі, без яких не обійтися взимку

Крім того, ми писали, мінімум 2000 гривень: українцям нагадали, як отримати фіндопомогу на себе та дитину