Українці можуть отримувати різноманітні виплати від держави залежно від віку, статусу, тощо. Але трапляються випадки, коли право на отримання виплати є, але гроші так і не приходять.

Про те як перевірити чи будуть виплати розповіли в виданні "Вікна".

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Якщо не приходять кошти людині, яка має отримати пенсію

Найшвидше перевірити стан виплати можна через портал ПФУ в особистому кабінеті користувача. Окрім цього, у 2023 році, Пенсійний фонд здійснює виплату лікарняних, допомоги в зв'язку з вагітністю та пологами, на поховання застрахованим особам та інших. Якщо у вас є питання до ПФУ, які не можна вирішити через портал, то можна зателефонувати за номером телефону: 0 800 503 753.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Пенсіонер. Фото: скрін youtube
Пенсіонер. Фото: скрін youtube

Виплати ВПО

Онлайн сервісів для перевірки виплат внутрішньо переміщеним українцям немає. Тому, дізнатися про стан допомоги можна через банк в якому оформлена банківська карта для виплат або за номером телефону 15-45.

Виплати ВПО, скріншот: YouTube
Виплати ВПО, скріншот: YouTube

Виплати по безробіттю

В такому випадку, людині потрібно зателефонувати на гарячу лінію Державної служби зайнятості. При цьому необхідно надати дані про центр зайнятості, де особа реєструвалася, ПІБ, дату народження та номер картки платників податків.

Безробіття. Фото: скрін youtube
Безробіття. Фото: скрін youtube

Соціальні виплати на дітей

В такій ситуації потрібно звертатися лише в органи соціального захисту населення в вашому місті.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні пройде одразу три перерахунки пенсій: дати, категорії - старт з 1 січня

Раніше портал Знай інформував, в ПФУ назвали особливості одного з виду пенсій: без цього виплат може не бути

Також наш портал повідомляв, розмір виплат та компенсацій в 2024 році збільшиться: кому пощастить з доплатою