Українцям приходять платіжки за комунальні послуги з сумами, які становлять значну частину їх доходу. Тому виникає питання економії.

В компанії Нафтогаз розповіли, як побутові споживачі газу можуть заощадити на сплаті комунальних послуг, зокрема за газ.У період опалювального сезону можна отримати знижку 1% на платіжку за користування газом.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Які умови отримання знижки

1) Щоб заробити собі знижку на наступний розрахунковий місяць, достатньо сплатити за газ онлайн, на офіційному ресурсі Нафтогазу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

2) Заплатити за природний газ потрібно до 15 числа. Зробити це можна не виходячи з дому через сервіси компанії: в особистому кабінеті my.gas.ua та чат-боті GASUA у Viber і Telegram. Тоді знижку автоматично будуть додавати до наступних рахунків.

Важливо, що при оплаті з банківських додатків, відділень банків, пошти знижка не надаватиметься.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

У Нафтогазі розповіли, що теперішній тариф на природний газ не буде зазнавати змін до кінця опалювального сезону. Але потім можливе поступове підвищення ціни. За інформацією експерта Олега Попенка, подорожчання може проходити в два етапи. Спочатку ціна підвищиться до 11 гривень за кубометр газу, а потім зросте до 15 гривень. Конкретні дати та періоди поки не розглядались, але ця тема неодноразово обговорювалася.

Нагадаємо, портал Знай, інформував, українці можуть віддавати за опалення на 25% менше: як добитися "знижки"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, пенсіонерів попередили про субсидії, треба виконати умови

Також, наш портал інформував, платити за комуналку можна вдвічі менше: хто з українців має право на цю пільгу