Дякуючи роботі наших бійцям ППО, ми з вами сидимо в теплі та зі світлом, на відміну від минулого року. Втім не варто забувати, що підступна росія у будь-який момент може влаштувати масовану атаку на нашу енергосистему.

Волинська філія "Газмережі" нагадала українцям про те, що не можна використовувати для обігріву оселі під час перебоїв зі світлом та електрикою.

Газ / фото: відкриті джерела
Газ / фото: відкриті джерела

Газовики наголошують на тому, що не можна опалювати оселю за допомогою газових плит і духовок через високий ризик отруїтися таким чином чадним газом.

"Щоб обігріти приміщення, ви щільно зачиняєте вікна та двері й вмикаєте газові конфорки.Свіже повітря не надходить. Не вистачає кисню, який необхідний для повноцінного горіння "блакитного палива". У результаті утворюється небезпечний чадний газ", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Чадний має здатність швидко накопичуватися в нашій крові та викликає головний біль, нудоту, запаморочення та втрату свідомості.

Фахівці радять використовувати газові прилади лише за призначенням та під час приготування їжі завжди відкривати вікно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, друга платіжка за блакитне паливо: газовики розклали по поличках хвилююче питання.

Також наш портал інформував, готуйте гаманці вже зараз: газовики пояснили, скільки доведеться платити у 2024 році.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, показники передають вчасно, а зайві нарахування з'являються: газовики вказали на дві важливі деталі.