У ПриватБанку мільйони клієнтів не лише в Україні, а й по всьому світові. На офіційній сторінці банку можна знайти інформацію не лише про установу, а й вигідні акції та пропозиції для клієнтів.

Клієнти банку можуть отримати новорічні подарунки - святковий бокс та сертифікат розміром в 100 тисяч гривень на туристичну подорож. Про це повідомили на офіційному сайті ПриватБанку.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Взяти участь в розіграші можуть повнолітні українці, які мають картку банку з ІПН та Mastercard в NFC-гаманцях Google Pay, Apple Pay, Mi Pay, Garmin Pay, SwatchPay.

Для того, щоб стати учасником, потрібно виконати декілька кроків:

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

1) Зареєструватися для участі на офіційному сайті ПриватБанку

2) Додайте картку Mastercard від ПриватБанку в NFC-гаманець

3) Здійсніть 5 купівель від 100 гривень кожна через гаманець.

В банку наголосили, що якщо картки Mastercard немає, в додатку Приват24 можна відкрити Digital безкоштовно. Акція триватиме до 31 грудня 2023 року. Загалом визначать 24 переможці, які отримають новорічні бокси та грошовий сертифікат на відпочинок. Визначать переможців в два етапи - по 12 клієнтів на кожному.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Окрім цього, потрібно враховувати, що перекази між картками не враховуватимуться.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Просто папірець...": в "Yasno" українцям нагадали, як отримати вигідну платіжку

Раніше портал Знай інформував, не проґавте шанс: ПриватБанк виплатить українцям по 1000 гривень

Також наш портал повідомляв, нижче 40 не опуститься? Українцям показали, до якого курсу долара готуватися у 2024 році