Зараз Київстар налагодив голосовий зв'язок, мобільний інтернет по всій країні після масштабної атаки. У більшості користувачів все почало працювати.

Але бувають такі випадки, що мережа не з’являється навіть після тривалого часу. Про те, що робити в таких випадках, розповіли на офіційній сторінці "Київстар".

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Спеціалісти говорять, що проблему можна розв’язати досить простими способами:

Ці прості дії допоможуть знову підключитись до мережі, після чого ви зможете здійснювати дзвінки та користуватись мобільним інтернетом. Вищевказані правила підходять для Андроїд і для Айфон. Це стосується не тільки мережі "Київстар", а і інших мобільних операторів. Також можна підключитись до національного роумінгу, якщо вибрана вами мережа просто недоступна через будь-які інші причини. Це можна зробити через налаштування, обравши в розділі мобільні мережі, доступного оператора.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Якщо ж ці дії не допомагають зловити мережу, то скоріше за все проблема у самій карті. Часто телефон просить ввести після перезавантаження пін код карти та інші дані, тож будьте готові їх ввести.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Vodafone за копійки дарує безлімітний доступ до Telegram: хто може отримати

Раніше портал Знай інформував, більше не списуватимуть тисячі: українців порадували змінами у мобільному зв'язку

Також, наш портал повідомляв, рахунки українців у небезпеці: ПриватБанк попередив клієнтів