Отже, 14 грудня став днем, який вивів українців із рівноваги: ​​Київська міська рада ухвалила бюджет на 2024 рік, розподіливши кошти вельми несподіваним чином. Обороні міста було виділено набагато менше грошей, ніж туризму та навіть бруківці.

Це рішення приголомшило суспільство, яке так довго закликало місцеву владу орієнтуватися на реальні проблеми.

Решение Киевского совета / фото: скриншот видео
Рішення Київської ради / фото: скріншот відео

Однак, під час засідання Верховної Ради, депутат Володимир Прокопів зробив дивну заяву щодо ухвалення бюджету на 2024 рік, після чого вибухнув сміхом, охопивши решту учасників.

"Ви хочете тут бюджет до війни? Державний бюджет зробіть державним бюджетом війни, а міста мають жити своїм життям”, – промовив він.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Ніхто не міг зрозуміти, що ж такого смішного було в його словах, і це викликало гнівну реакцію відомого блогера Олександра Барабошка, який висловив своє здивування і невдоволення, що поділяється більшістю українців, у соціальних мережах.

"Депутат Київради від Європейської солідарності Прокопів. Просто послухайте мразина, що говорить. Їм там весело, їм там кумедно. Знову проголосували за бюджет із мостами, бруківками та парками Наталія. Я згорів”, – написав у повідомленні блогер.

Нагадаємо, дорогоцінні ікони, дорогі італійські шахи та Apple Watch: журналісти з'ясували, на що Генштаб витратив 10 млн грн на розпал війни

Знай.ua стало відомо про те, що з 1 січня 2024 року все зміниться: хто з українців не зможе вийти на пенсію

Раніше ми повідомляли, Кличко закликає всіх незадоволених бруківкою та марнотратністю вирушити на фронт – не подобаються мітинги під вікнами