У компанії YASNO поділилися інструкцією про те, як малому та середньому бізнесу України зробити перехід до нового постачальника електроенергії таким самим простим і швидким, як зміна інтернет-провайдера.

Процес підключення до нового тарифу для малого та середнього бізнесустав повністю онлайн: без паперової тяганини, електронних листів або дзвінків. Проста форма на сайті YASNO, що використовує Bank ID та інші державні онлайн-сервіси, дозволяє автоматично зібрати весь пакет документів та підписати їх лише за 2 хвилини.

Показання лічильників електроенергії. Фото: Youtube
Показання лічильників електроенергії. Фото: Youtube

Весь процес, який раніше міг зайняти кілька днів, тепер автоматизовано. Залишається лише вказати код лічильника та запланований обсяг споживання.

Надсилання заявки займає мінімум часу, а відповідь від постачальника надходить протягом 3 робочих днів.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Для бізнесу тільки потрібно зробити:

  • Повідомити поточного постачальника про зміну;
  • Сплатити всі рахунки;
  • Надати новому постачальнику заяву-приєднання.

Тарифи на електроенергію. Фото: скрін youtube
Тарифи на електроенергію. Фото: скрін youtube

Все інше— перевірка документації, обмін інформацією та підписання договору - бере на себе компанія. Компанія також пропонує вибір моделі оплати.

Процес зміни постачальника електроенергії стає простим завдяки новим інструментам, особливо тим, хто робить це часто, але завжди краще, коли весь процес контролює новий постачальник.

Єдине обмеження — до припинення дії договору попередній постачальник зобов'язаний забезпечувати постачання електроенергії на умовах чинного договору.

Важливо пам'ятати, кожен бізнес може змінювати постачальника електроенергії щомісяця. Однак довгострокова співпраця з надійним постачальником також має свої переваги.

Цей процес стає не тільки простим, але й вибір завжди залишається за вами, відкриваючи двері до нових можливостей та вигідних умов.