До 20 грудня споживачі газу мають встигнути провести важливу процедуру, від якої залежить, зокрема, опалювальний сезон. Відповідне оголошення опублікувала Дніпровська філія "Газмережі" у соцмережі facebook.

Українців закликали своєчасно здійснити оплату за послуги розподілу газу. Нерідко споживачі проводять оплату із затримкою або зовсім сумніваються у необхідності оплачувати другу платіжку. Однак саме оплата цих послуг дозволяє газовикам підтримувати систему у працездатному стані.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

"Саме своєчасна оплата за доставку газу допомагає забезпечити виконання усіх необхідних регламентних робіт на системі газопостачання з метою сталого та безаварійного проходження опалювального сезону 2023-2024 років", - акцентували газовики.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Споживачів закликають не проґавити момент та сплатити рахунки до 20 грудня. При цьому слід пам'ятати прості правила, щоб гроші зарахувалися на правильний рахунок, а не загубились у системі.

"У призначенні платежу слід обов'язково вказати ПІБ платника, особовий рахунок та адресу газифікованого домоволодіння", - нагадали українцям.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям з "розумними" лічильниками приписують зайві куби: у "Нафтогазі" розповіли, що робити.

Також наш портал інформував, друга платіжка за блакитне паливо: газовики розклали по поличках хвилююче питання.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, чому бувають короткочасні відключення світла і чи це впливає на роботу приладів: українцям розкрили правду.